Sobre mi

Fisioterapeuta i osteopata, fundadora i directora d’ImaginaSalut, on acompanyo als Pacients a entendre i millorar la seva lesió per així no tenir limitacions ni dolor.

“Només necessito les teves ganes i les meves mans per a calmar el teu dolor.”

Vaig estudiar fisioteràpia una mica per casualitat, en teoria havia de ser psicòloga.  En una xerrada de l’institut on venien les universitats vaig entrar a l’equivocada i vaig descobrir la fisioteràpia.  Em va semblar interessant, sobretot perquè el que tenia clar és que volia una professió que m’agradés i treballar amb les mans em resultava i resulta molt enriquidor.

Així que dit i fet, després d’un any sabàtic, vaig estudiar la carrera de Fisioteràpia.

De sobte vaig descobrir que se’m donava bé, i que m’apasionava l’anatomia, el poder ajudar a persones i a més fer-ho d’una manera tant propera.

Vaig estar treballant uns anys en una clínica amb mútues, aviat em vaig adonar que això em frustrava molt, tenia la sensació de fer sempre el mateix.  Tenia pensat muntar la meva pròpia clínica en un futur però amb la crisi i les retallades en sanitat ho vaig adelantar, qui no arrisca no pisca.

Vaig agafar el que em frustrava i ho vaig fer tot al revés.  Al principi la idea no era especialitzar-me en esquena però com la majoria de pacients que tenia venien per això i a més hi ha molta desinformació envers aquest tema vaig decidir fer-ho. I aquí també va nèixer la meva pasió divulgació i promoció de la salut així que sempre t’explicare la teva lesió perquè l’entenguis perfectament i et donare eines per millorar.

D’això ja fa 10 anys!