El centre

ImaginaSalut és una clinica orienda a la cura i benestar integral de l’individu i de la seva esquena, crec que la fisioteràpia i l’osteopatia són tècniques que ens ajuden a re-equilibrar i a aconseguir el tant desitjat benestar general. Cuidem i ensenyem a cuidar la teva esquena.

Durant les sessions cada pacient disposarà d’una sala individual i de la seva professional,  primer parlarem per conèixer exactament el teu cas i fer anamnesis, es farà una exploració per saber d’on partim i es començarà a tractar. Quan acabem tornem a seure per explicar-te el diagnòstic, com seguirà el tractament i per resoldre qualsevol tipus de dubtes.

La majoria de tractaments es basen en teràpies manuals (mobilitzacions, estiraments, traccions, manipulacions,…), tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies ( embenat funcional, punció seca…).

Vols saber la nostra història?

Imaginasalut va començar el 16/04/2012, vaig iniciar aquesta aventura una mica sense saber on arribaria però amb il·lusió, confiança en la meva visió i l’energia d’algú de 26 anys.

Ja feia 4 anys que treballava de fisioterapeuta, però sent assalariada i en el sistema de mútues  i sabia sobretot què era el que no volia a la meva clínica.

Les mútues donen el seu servei, però a mi em frustrava molt que gairebé res no depengués de mi . Els pacients ja venien diagnosticats, el tractament venia pautat i no sabia quan acabava ni qui seguia i això a mi em frustrava, sabia que podia fer més.

I amb aquest voler fer més va néixer Imaginasalut, on cada pacient és important, cada pacient és únic i no tractem en serie.

Tot és personalitzat i miro amb cura d’explicar-vos la vostra patologia o lesió perquè us feu experts en ella i així la recuperació serà més ràpida i efectiva. Us dono recursos perquè pugueu fer tasca preventiva i exercicis terapèutics en línia.

Benvinguts a la nostra família, benvinguts a Imaginasalut.