El centre

ImaginaSalut és una clínica centrada en la cura i el benestar integral de cada individu, amb un enfocament especial en la salut de l’esquena. Creiem fermament que la fisioteràpia i l’osteopatia són tècniques que ens ajuden a reequilibrar el cos i a aconseguir el benestar general tan desitjat. Estem compromeses a cuidar de tu i a ensenyar-te com cuidar de la teva esquena.

Durant cada sessió, cada pacient disposa d’una sala individual i d’una professional dedicada. En primer lloc, mantenim una conversa inicial per conèixer amb detall la teva situació i realitzar una anamnesi completa. Després, procedim amb una avaluació per entendre el teu punt de partida i comencem el tractament corresponent. En acabar, seiem amb tu per explicar-te el diagnòstic, com continuarà el tractament i per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

La majoria de tractaments es basen en teràpies manuals (mobilitzacions, estiraments, traccions, manipulacions,…), tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies ( embenat funcional, punció seca…).

Vols saber la nostra història?

La nostra història va començar el 16/04/2012 només amb mi, la Laia, vaig iniciar aquesta aventura amb il·lusió, confiança en la meva visió i l’energia d’algú de 26 anys. Ja feia 4 anys que treballava com a fisioterapeuta, però sent assalariada en el sistema de mútues, sabia sobretot què era el que no volia a la meva clínica.

Les mútues ofereixen els seus serveis, però a mi em frustrava que gairebé res no depengués de mi. Els pacients ja venien diagnosticats i el tractament venia pautat, sense saber quan acabava ni qui seguia. Això em motivava a voler fer més.

Així va néixer ImaginaSalut, on cada pacient és important i únic, i no tractem en sèrie. Tot és personalitzat, i ens prenem el temps d’explicar-vos la vostra patologia o lesió perquè us convertiu en experts i així aconseguir una recuperació més ràpida i efectiva. Us proporcionem recursos per a la prevenció i exercicis terapèutics en línia.

Benvinguts a la nostra família, benvinguts a ImaginaSalut, la vostra clínica de fisioteràpia a Terrassa, a prop del centre de la ciutat, dedicada a la vostra salut i benestar.