L’equip

Laia Alarcón

Directora d’ImaginaSalut, Fisioterapia i Osteopatia

Fisioterapeuta col·legiada 7780 i Osteòpata
Diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Blanquerna, de la Universitat Ramón Llull i el màster Universitari d’Osteopatia per la UAB.
La fisioteràpia i l’osteopatia són la meva passió i des de fa més de 15 anys la practico i em formo. Especialitzada en lesions d’esquena, la meva pràctica es basa en l’evidència científica i sempre busco els últims estudis per oferir el millor tractament.

Esther Ramírez

Fisioterapeuta col·legiada 11192

Des que era adolescent tenia clar que volia dedicar-me a alguna professió relacionada amb la salut, però el que coneixia no em convencia.

Fins que als 12 anys vaig conèixer la fisioteràpia i des de llavors vaig saber que això era el que volia fer, ajudar a les persones d'una forma propera, directe i natural, sense fàrmacs ni tractaments invasius.

I per això continuo formant-me, per continuar aprenent com és de complex i fascinant el cos humà.

Cristina Jodar

Fisioterapeuta col·legiada 13348

Hola, soc la Cristina graduada en fisioteràpia (2018) i ciències de l'activitat física i l'esport a la Universitat de Girona (2014). Estic especialitzada en patologies d'extremitats superiors, fisioteràpia esportiva, ATM, síndrome del dolor miofascial i punció seca entre altres.

Trobo molt important escoltar i donar informació als pacients per poder oferir un tractament individualitzat i de qualitat. Durant la sessió utilitzo tècniques diverses tècniques de teràpia manual, punció seca i pauta d'exercicis per prevenir recaigudes.

Oscar Gorjon

Director i Soci

Soc informàtic i fins ara he estat compaginant aquesta feina i donant un cop de mà amb la gestió de la clínica.

Aquest 2023 m'uneixo a aquest projecte familiar amb molta il·lusió, volem donar servei proper i acollidor.

Imaginasalut ja tenia una llarga trajectòria amb la Laia, i ara més que mai unim esforços per donar tot de nosaltres i que continueu tenint el millor servei i qualitat.