L’equip

Laia Alarcón

CEO d’ImaginaSalut, Fisioterapeuta col·legiada 07780

Fisioterapeuta i osteòpata, CEO d'ImaginaSalut. Acompanyo els pacients perquè comprenguin i millorin les seves lesions, eliminant limitacions i dolor.

Amb la fisioteràpia vaig descobrir la meva passió per l'anatomia i poder ajudar a les persones i des de fa més de quinze anys la practico i em formo. Amb ImaginaSalut també va néixer el meu amor per la divulgació i promoció de la salut així que sempre t'explicaré la teva lesió perquè l'entenguis perfectament i et donaré eines per millorar.

Estic especialitzada en lesions d'esquena, la meva pràctica es basa en l'evidència científica i sempre busco els últims estudis per oferir el millor tractament.

Esther Ramírez

Fisioterapeuta col·legiada 11192

Des que era adolescent tenia clar que volia dedicar-me a alguna professió relacionada amb la salut, però el que coneixia no em convencia.

Fins que als 12 anys vaig conèixer la fisioteràpia i des de llavors vaig saber que això era el que volia fer, ajudar a les persones d'una forma propera, directe i natural, sense fàrmacs ni tractaments invasius.

I per això continuo formant-me, per continuar aprenent com és de complex i fascinant el cos humà.

Cristina Jodar

Fisioterapeuta col·legiada 13348 i CAFE

Hola, soc la Cristina graduada en fisioteràpia (2018) i ciències de l'activitat física i l'esport a la Universitat de Girona (2014). Estic especialitzada en patologies d'extremitats superiors, fisioteràpia esportiva, ATM, síndrome del dolor miofascial i punció seca entre altres.

Trobo molt important escoltar i donar informació als pacients per poder oferir un tractament individualitzat i de qualitat. Durant la sessió utilitzo tècniques diverses tècniques de teràpia manual, punció seca i pauta d'exercicis per prevenir recaigudes.

Oscar Gorjon

Director i Soci

Soc informàtic i fins ara he estat compaginant aquesta feina i donant un cop de mà amb la gestió de la clínica.

Aquest 2023 m'uneixo a aquest projecte familiar amb molta il·lusió, volem donar servei proper i acollidor.

Imaginasalut ja tenia una llarga trajectòria amb la Laia, i ara més que mai unim esforços per donar tot de nosaltres i que continueu tenint el millor servei i qualitat.