Tres pilars per a la teva recuperació: Teràpia manual, educació sobre el dolor i exercici terapèutic

 

A la nostra clínica de fisioterapia a Terrassa, tenim com a prioritat assegurar-nos que obtinguis els millors resultats en el teu procés de recuperació.

Utilitzem una abordatge anomenat «Trident d’actuació», que inclou tres components essencials per garantir el teu benestar i una recuperació completa:

  1. Teràpia Manual: El nostre equip de fisioterapeutes especialitzades aplica tècniques de teràpia manual amb habilitat per abordar les teves necessitats específiques. Aquestes tècniques milloren la mobilitat, alleugeren el dolor i promouen la curació. Continuarem utilitzant les nostres mans expertes per optimitzar els teus resultats i proporcionar-te alleujament durador.
  2. Educació sobre el dolor: Comprendre el dolor és fonamental per al teu procés de recuperació. Ens comprometem a proporcionar-te una educació completa sobre el dolor i les seves causes, ajudant-te a entendre el teu cos i les seves reaccions. Aquest coneixement et permetrà prendre decisions informades sobre el teu benestar i adoptar estratègies de maneig efectives per alleujar el dolor i prevenir problemes futurs.
  3. Exercici Terapèutic: Destaquem la importància de l’exercici terapèutic en la teva recuperació. L’exercici dissenyat específicament per a la teva condició i necessitats millorarà la força, estabilitat i flexibilitat de la teva columna vertebral. Amb el programa «ESQUENA ACTIVA», et proporcionarem un pla d’exercicis personalitzat i que et guiarà pas a pas per assegurar-nos que realitzes els exercicis correctament i aconsegueixes els millors resultats possibles.

Recorda que estem sempre aquí per recolzar-te. Si tens preguntes o inquietuds, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem dedicades a la teva recuperació i treballarem juntes per aconseguir els teus objectius de salut i benestar a la nostra clínica de fisioteràpia a Terrassa.